tag:blogger.com,1999:blog-1667140847839035411.post4312182803562594852..comments2024-02-15T07:36:48.951+01:00Comments on This no all / Disznóól - KonyhaMalacka disznóságai: Sárgaborsó ropogósKonyhaMalackahttp://www.blogger.com/profile/17482945872682908739noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1667140847839035411.post-33789858260025700002016-02-19T15:29:54.510+01:002016-02-19T15:29:54.510+01:00Kedves Névtelen !
Gombakrémlevest még nem próbált...Kedves Névtelen !<br /><br />Gombakrémlevest még nem próbáltam így, de ha a legközelebbi készítéskor maradna, biztos, hogy ki fogom próbálni a receptedet, köszi :)<br />KonyhaMalackahttps://www.blogger.com/profile/17482945872682908739noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1667140847839035411.post-9792257277361876012016-02-18T20:18:36.329+01:002016-02-18T20:18:36.329+01:00Imádom az ilyen "redesign" dolgokat :) É...Imádom az ilyen "redesign" dolgokat :) Én meg gombakrémlevest főztem tegnapelőtt, de több fehérrépát raktam bele, mint kellett volna, és mivel elég rövid lével főztem (szinte tejfölsűrűségű volt), így adtam még hozzá reszelt sajtot, fokhagymát és kevés zabpelyhet. Olajban akartam kisütni, de ott szétesett, ezért olajozott tepsire raktam, megkentem olajjal és a sütőben sütöttem meg. Ma salátával és tartárral volt az ebédem :) Köszi az ötletet!Anonymousnoreply@blogger.com