Hozzávalók :
- 1 adag
csokoládés muffin
a habhoz
- 2,5 dl tejszín
- 1-2 ek. jó minőségű kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1-2 ek. porcukor
a bevonáshoz
- 10-15 dkg étcsokoládé
- 1 ek. olaj
Elkészítés :
A muffinokat a recept szerint elkészítem.
A csokihabhoz a tejszínt a cukrokkal félkemény habbá verem. Beleszitálom a kakaóport, majd tovább habosítom, míg kemény nem lesz a krém. Habzsákba töltöm és tetszés szerinti csővel a süti tetejét feldíszítem vele. A hűtőben 15 percet hűtöm, majd bevonom a vízgőzön felolvasztott, olajjal kikevert csokival.
jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése