Print Friendly and PDF

2015. július 8., szerda

Cseresznyés, joghurtos lepény





Hozzávalók : 

- 10 dkg vaj
- 8 dkg cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom
- 1 kis doboz joghurt
- 1 tojás
- 15 dkg liszt
- 1 tk. sütőpor
- 20 dkg kimagozott cseresznye

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
A vajat a cukrokkal és a tojással habosra keverem, belereszelem a citrom héját, hozzáadom a joghurtot, majd a  sütőporos lisztet. Óvatosan beleforgatom a cseresznyét.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítom a gyümölcsös masszát, amit 170-175 fokon aranybarnára sütök. Tűpróbával ellenőrzöm.















Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...