2017. augusztus 29., kedd
Rántott csirkemell, barackos salsával és főtt burgonyával
Hozzávalók :
- 1 egész csirkemell
- liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
- olaj a sütéshez
- 1 adag barackos salsa
- 70 dkg burgonya
- só
Elkészítés :
A salsát a recept szerint elkészítem és fogyasztásig a hűtőben hagyom.
A krumplit meghámozom, felkockázom és sós vízben puhára főzöm.
A csirkemellet szép lapos szeletekre vágom, majd a hagyományos módon bepanírozom és bő, forró olajban készre sütöm.
A húst a burgonyával és a salsával tálalom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Burgonya,
Cukor,
Csili,
Csirkehús,
Főétel,
Lila hagyma,
Lime,
Liszt,
Menta,
Olaj,
Őszibarack,
Salsa,
Tojás,
Zsemlemorzsa
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése