Print Friendly and PDF

2017. augusztus 8., kedd

Céklás csokikocka





Hozzávalók : 

- 20 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 5 dkg kakaópor
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 15 dkg étcsokoládé
- 3 tojás
- 25 dkg cékla

Elkészítés :

Előmelegítem a sütőt.
Vízgőz felett megolvasztom a csokit a vajjal, hozzáadom a cukrot, a tojásokat, a lereszelt céklát, majd beleszitálom a sütőporos-kakaós lisztet. Csomómentesre kikeverem a masszát, majd sütőpapírral bélelt vekniformába öntöm.
180 fokon, kb. 30-40 perc alatt készre sütöm. Tűpróba !





Megjegyzés : A recept Citromhab blogjából való.










Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...