Print Friendly and PDF

2015. január 17., szombat

Néró



Hozzávalók :

- 35 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 16 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 tojássárga
- sárgabaracklekvár
- étcsokoládé

Elkészítés :

Előmelegítem a sütőt.
A tojássárgáját a vajjal és a cukrokkal habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet is, és alaposan kikeverem, Habzsákba töltve, sütőpapírral bélelt tepsibe tepsibe korongokat nyomok, egymástól 2-3 cm távolságra.
180-190 fokon 5-10 perc alatt készre sütöm.
Kettesével összeragasztom lekvárral, melynek egyik felét előtte áthúzok olvasztott csokival..









Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...