Print Friendly and PDF

2018. május 25., péntek

Zabkeksz aszalt sárgabarackkal, mákkal és vörösáfonyával



Hozzávalók :

- 55 g áfonyás zabkásapor ( nekem Vitalis volt )
- 65 g zabpehely
- 8-10 db aszalt sárgabarack, felkockázva
- 2-3 ek. aszalt vörös áfonya
- 2 ek. szemes mák
- 1 citrom reszelt héja
- 2 közepes tojás
- 70 g nádcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 ek. liszt
- 100 g olvasztott vaj

Elkészítés : 

A hozzávalókat egy tálban összekeverem, majd fél órát pihentetem a hűtőben.
Előmelegítem a sütőt.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazok a masszából, kör alakúra egyengetem, majd 180 fokon aranybarnára sütöm.














Jó étvágyat !

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...