Print Friendly and PDF

2017. november 7., kedd

Rántott máj, pirított burgonyával és paradicsom csatnival




Hozzávalók : 

- 50-65 dkg csirkemáj
- liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
- 80-85 dkg burgonya
- 1 adag paradicsom csatni
- só, bors
- (olíva)olaj
- petrezselyem

Elkészítés : 

A recept szerint elkészítem a csatni, majd hagyom hűlni.
A burgonyát sós vízben héjastól felteszem főni, majd ha kihűlt megtisztított, gerezdekre vágom, és forró serpenyőben pirosra sütöm. Sózom, borsozom, megszórom petrezselyemmel.
A májat a hagyományos módon bepanírozom, majd bő, forró olajban készre sütöm. A pirított burgonyával és a csatnival tálalom.















Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...