Print Friendly and PDF

2019. december 22., vasárnap

Karácsonyi répatorta

 


Hozzávalók : 
18 cm-es tortához

- 10 dkg reszelt sárgarépa
- 5 dkg nádcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 ek. méz
- 1 tojás
- 4 ek.  olaj
- 10 dkg liszt
- 1/2 tk. szódabikarbóna
- 3,5 dkg darált pekándió
- 5 dkg pirított-aprított pekándió
- csipet só
- 1 tk. mézeskalács fűszerkeverék

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
Egy tálba mérem a hozzávalókat, alaposan kikeverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába simítom a masszát. 180 fokon készre sütöm, Tűpróba !
A kihűlt tortát fahéjas tejszínhabbal kínálom.













Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...