2020. május 2., szombat
Tejfölös piskótatorta
Hozzávalók :
- 1 vödör ( 850 g ) 20%-os tejföl
- 1 tubus cukrozott sűrített tej
- 1,5 dl tejszín
- 1 csomag bourbon vaníliás cukor
- 2 csomag piskótakorong ( vagy babapiskóta )
Elkészítés :
Egy 22 cm-es tortaformát kibélelek fóliával / sütőpapírral.
A tejszín felverem a vaníliás cukorral, majd óvatosan hozzákeverem a sűrített tejjel elkevert tejfölhöz.
A tortaformát kirakosgatom a piskótával, rákanalazok a krémből, majd a rétegezést folytatom egészen addig, amíg a hozzávalók elfogynak.
3-5 órát jól behűtöm, de legjobb egy éjszakán át.
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése