Print Friendly and PDF

2020. május 2., szombat

Tejfölös piskótatorta




Hozzávalók : 

- 1 vödör ( 850 g ) 20%-os tejföl
- 1 tubus cukrozott sűrített tej
- 1,5 dl tejszín
- 1 csomag bourbon vaníliás cukor
- 2 csomag piskótakorong ( vagy babapiskóta )

Elkészítés : 

Egy 22 cm-es tortaformát kibélelek fóliával / sütőpapírral.
A tejszín felverem a vaníliás cukorral, majd óvatosan hozzákeverem a sűrített tejjel elkevert tejfölhöz.
A tortaformát kirakosgatom a piskótával, rákanalazok a krémből, majd a rétegezést folytatom egészen addig, amíg a hozzávalók elfogynak.
3-5 órát jól behűtöm,  de legjobb egy éjszakán át.












Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...