Hozzávalók :
- 5 alsó csirkecomb
- 3 fej hagyma
- 1,5 dl száraz fehérbor
- 1 citrom leve
- 2 dl húsalaplé
- 2 pár virsli
- 25 dkg csiperke gomba
- 1 csokor petrezselyem
- olaj v. vaj
- só, bors
Elkészítés :
Egy serpenyőben, kevés zsiradékon átsütöm a lemosott, majd megsózott combokat. Ezután egy tányérba teszem, és a visszamaradt vajon megpirítom a kockára vágott hagymát, majd a gombát és a virslit. Felöntöm a fehérborral, a levesalappal, és felforralom. Hozzáadom a citromlét, és a csirkecombokat, majd puhára párolom. Ha a levét elfőné, egy kevés vízzel vagy húsalaplével pótolom.
A csirkét hagymás törtburgonyával tálalom.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése