Print Friendly and PDF

2015. október 4., vasárnap

Skót tojás





Hozzávalók : 

- 50 dkg darált hús
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek. mustár
- só, bors
- 1 tk. piros fűszerpaprika
- 1 tk. majoránna
" tölteléknek "
- 1 főtt tojás / személyenként
panírhoz
- liszt, tojás, zsemlemorzsa
- olaj

Elkészítés : 

A hagymákat finomra vágom és a többi fűszerrel, ízesítővel a darált húshoz adom. Kézzel alaposan összegyúrom. A masszát elosztom, és a közepébe főtt tojást csomagolok úgy, hogy ne kandikáljon sehol se. A hagyományos módon bepanírozom, és bő, forró olajban kisütöm.










Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...