Print Friendly and PDF

2025. április 19., szombat

Juhtúrós körözött

 


Hozzávalók : 

- 250 g túró
- 100 g juhtúró
- kb. 150-200 g krémsajt ( mascarpone ) 
ízlés szerint
- újhagyma, metélőhagyma
- fokhagymapor
- só, bors
- fűszerpaprika
- őrölt kömény

Elkészítés :

Egy tálba rakom a túrókat, villával egyneműsítem. Fűszerezem, ízesítem sóval, borssal, köménnyel, aprított új, - ill. metélőhagymával, fűszerpaprikával. Alaposan kikeverem a krémet, majd annyi krémsajtot adok hozzá, amivel egy kenhető, nem túl tömény állagot kapok. 
Hűtőben pihentetem tálalás előtt.


















Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...