Hozzávalók :
az alaphoz
- kb. 6-9 babapiskóta
a krémhez
- 25 dkg mascarpone
- 10 dkg tejföl ( 20 %-os )
- 2 kisebb tojás
- 8 dkg nádcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,25 dkg étkezési keményítő
- 1 citrom lereszelt héja
a tetejére
- kb. 8-10 dkg málna
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
Egy tortaforma alját ( kb. 20 cm-es forma ) kirakosgatom a piskótával.
A krémhez a hozzávalókat robotgéppel simára keverem és az alapra öntöm. Megszórom a málnával, majd 160-170 fokon, kb. 30-40 perc alatt készre sütöm. Tűpróbát végzek ! Akkor jó, hogyha aranybarna a teteje és enyhén rezgős még.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése