Print Friendly and PDF

2018. május 20., vasárnap

Epres túrós





Hozzávalók : 

- 500 g túró
- 330 g tejföl
- 100 g puha vaj
- 85 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 lime lereszelt héja
- 5 nagy tojás
- 100 g cukor
- 125 g eper
a szóráshoz
- porcukor

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
Egy tálba mérem az alapanyagokat, és alaposan kikeverem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítom a masszát, megszórom az eperrel és kb. 30-40 perc ( tűpróba ! ) alatt készre sütöm.
Porcukorral meghintve kínálom.





Megjegyzés : A recept eredetije Rupánerkonyha blogján olvasható.












Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...