Print Friendly and PDF

2015. március 24., kedd

Kolbásszal töltött vagdalt




Hozzávalók : 
a húshoz
- 50 dkg darált hús ( én most marhát és csirkét használtam vegyesen )
- 2 kicsi vagy 1 nagy fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1-2 ek. mustár
- só, bors
- petrezselyem
a " tölteléknek "
- kb. 20 dkg csípős lángolt v. parasztkolbász

Elkészítés : 

A hús hozzávalóit kézzel jól összedolgozom, majd hagyom fél órát állni, hogy összeérjenek az ízek.
Előmelegítem a sütőt.
A húsmasszát elfelezem, ahogy a kolbászt is ( hosszába ). A kolbász köré tapasztom a masszát, és egyenletesen ellapogatom, hogy mindenhol befedje.
A sütőlemezre fektetett húst, közepesen forró sütőben készre sütöm.








Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...