Print Friendly and PDF

2015. november 27., péntek

Diós linzertészta



Hozzávalók : 

- 17 dkg liszt
- 5,5 dkg darált dió
- 15 dkg hideg vaj
- 7,5 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojássárgája
- 1 csipet só
- fél narancs lereszelt héja

Elkészítés : 

A hozzávalókból gyors, határozott mozdulatokkal tésztát gyúrok, amit 1 órára a hűtőbe teszek pihenni.
Ezután a kívánt módon felhasználom.



Megjegyzés : 
Készülhet belőle, pl. :

boszorkányujj, vagy szilvalekvárral töltött diós linzer...



Szemtelen Rudolf linzer



 diós linzercsók, szilvalekvárral vagy karamellel











Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...