2015. november 27., péntek
Diós linzertészta
Hozzávalók :
- 17 dkg liszt
- 5,5 dkg darált dió
- 15 dkg hideg vaj
- 7,5 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojássárgája
- 1 csipet só
- fél narancs lereszelt héja
Elkészítés :
A hozzávalókból gyors, határozott mozdulatokkal tésztát gyúrok, amit 1 órára a hűtőbe teszek pihenni.
Ezután a kívánt módon felhasználom.
Megjegyzés :
Készülhet belőle, pl. :
boszorkányujj, vagy szilvalekvárral töltött diós linzer...
Szemtelen Rudolf linzer
diós linzercsók, szilvalekvárral vagy karamellel
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése