Print Friendly and PDF

2017. augusztus 26., szombat

Sütés nélküli, pudingos-banános torta





Hozzávalók : 

- 2 zacskó ( 2x125 g ) piskótatallér
- 2 db banán
a krémhez
- 8 dl tej
- 2 tojássárga
- 8 ek. cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
a " puhításhoz "
- kb. 1 dl tej
- 1-2 ek. rumaroma

Elkészítés : 

Egy 24-26 cm átmérőjű kerek tortaformát kibélelek frissentartó fóliával.
Felforralok 6 dl tejet a cukrokkal, majd besűrítem a maradék tejben, a tojássárgákkal csomómentesre kikevert pudingporral.
A piskótatallérokat egy pillanatra megáztatom a rummal elkevert tejben, majd kirakom a tortaforma alját velük. Rákarikázom az egyik banánt, és rákenem a pudingkrém felét. Ezután megint " áztatott " piskóta, karikázott banán és a krém másik fele következik.
Jól lehűtve, szeletekre vágva kínálom.
















Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...