2017. augusztus 8., kedd
Céklás csokikocka
Hozzávalók :
- 20 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 5 dkg kakaópor
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 15 dkg étcsokoládé
- 3 tojás
- 25 dkg cékla
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
Vízgőz felett megolvasztom a csokit a vajjal, hozzáadom a cukrot, a tojásokat, a lereszelt céklát, majd beleszitálom a sütőporos-kakaós lisztet. Csomómentesre kikeverem a masszát, majd sütőpapírral bélelt vekniformába öntöm.
180 fokon, kb. 30-40 perc alatt készre sütöm. Tűpróba !
Megjegyzés : A recept Citromhab blogjából való.
Jó étvágyat !
Címkék:
Cékla,
Cukor,
Étcsokoládé,
Kakaópor,
Kevert tészta,
Liszt,
Sütemény,
Sütőpor,
Tojás,
Vaj/Margarin
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése