Hozzávalók :
- 200 g étcsokoládé
- 30 g vaj
- 2 tojás
- 130 g cukor
- 30 g liszt
- fél kk. kanál sütőpor
- csipet só
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
A csokit a vajjal felolvasztom. A tojásokat habosra keverem a cukorral.
A langyosra hűlt vajas csokit óvatosan a cukros tojáshoz keverem, majd jöhet a só és a sütőporos liszt.
A masszát habzsákba töltöm és 10 percre a hűtőbe teszem.
Ezután sütőpapíros tepsire kis halmokat nyomok, majd 180-190 fokon kb. 10-12 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat !
Jól néz ki!
VálaszTörlésÉs nagyon finom is ; belül olvadós, kívül roppanós :)
VálaszTörlés