Print Friendly and PDF

2016. május 25., szerda

Epres, banános uzsonnakenyér






Hozzávalók : 

- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg nádcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 tk. szódabikarbóna
- csipet só
- 1 késhegynyi őrölt fahéj
- 1 kis doboz banán ízű joghurt
- 1,5 dl tej
- 1 banán
- 15-25 dkg eper

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
A hozzávalókat a passzírozott banánnal simára keverem, majd hozzáadom a felvágott epret. Egy sütőpapírral bélelt kenyérformába simítom a tésztamasszát.
180 fokon, kb. 25-35 perc alatt készre sütöm.
Ha kihűlt, felszeletelve kínálom.










Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...