Print Friendly and PDF

2017. február 2., csütörtök

Puncsos pohárdesszert




Nemrég csokis korongot sütöttem, amiből maradtak leeső, maradék részek. 
Ennek a felhasználásával készült ez az egyszerű, gyors desszert.






Hozzávalók : 
4-6 személyre

- 0,5 l tej
- 1 zacskó főzés nélküli puncspudingpor
- mazsola, ízlés szerint
- rum
- kissé száradt ( 2-3 napos ) süteménymaradék ( vagy babapiskóta )

Elkészítés : 

Egy marék mazsolát langyos vízben átmosok, majd lecsöpögtetem. Egy tálba téve meglocsolom annyi rummal, hogy ellepje. Hagyom 10-15 percet.
Egy tálban elkészítem a csomagoláson feltüntetett módon a pudingot.
Tetszőleges pohárba, tálkába tördelem a sütidarabokat, amit meglocsolok a rumos mazsolával, majd 1-2 kanálnyi pudingot csorgatok a tetejére. Rétegezem az alapanyagokat, amíg el nem fogynak.













Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...