Print Friendly and PDF

2019. április 28., vasárnap

Eton Mess




Hozzávalók : 

- 30 dkg eper
- kevés cukor
- 5 dl tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor
- habcsók

Elkészítés : 

A feldarabolt epret 1-2 ek. cukorral puhára főzöm, majd leturmixolom. Hagyom kihűlni.
A tejszínt a vaníliás cukorral közepesen kemény habbá verem, belemorzsolom a habcsókot, majd összeforgatom az eperrel.
Poharakba tálalom.












Jó étvágyat !

2 megjegyzés:

  1. Óh, nem szeretem a habcsókot, de ez nagyon csábítóóóó :-) teller-cake

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, hogy ezért a desszertért érdemes megszeretni a habcsókot ;)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...