2020. február 22., szombat
Áfonyás piskótakocka
Hozzávalók :
- 300 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 175 g cukor
- 1-1 lime és citrom lereszelt héja
- egy csipet só
- 180 ml kefir / joghurt / tejföl
- 100 ml olaj
- 4 tojás
- 125 g áfonya
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
Egy tálba mérek mindent a gyümölcs kivételével és kézi mixerrel csomómentesre keverem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítom a masszát, beledobálom az áfonyát, majd 180 fokon aranybarnára sütöm. Tűpróba !
Porcukorral meghintve, kockára vágva kínálom.
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése