Print Friendly and PDF

2020. február 22., szombat

Áfonyás piskótakocka






Hozzávalók : 

- 300 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 175 g cukor
- 1-1 lime és citrom lereszelt héja
- egy csipet só
- 180 ml kefir / joghurt / tejföl
- 100 ml olaj
- 4 tojás
- 125 g áfonya

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
Egy tálba mérek mindent a gyümölcs kivételével és kézi mixerrel csomómentesre keverem.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítom a masszát, beledobálom az áfonyát, majd 180 fokon aranybarnára sütöm. Tűpróba !
Porcukorral meghintve, kockára vágva kínálom.













Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...