2016. október 26., szerda
Diós, céklaszószos csirkecomb, salátával és főtt rizzsel
Hozzávalók :
5 személyre
- 1/2 adag előző napról megmaradt céklaleves
- 5 db felső csirkecomb bőre nélkül )
- olaj
- só, bors
- kb. 5 dkg darált dió
- 10 dkg ruccola saláta
- 10 dkg madársaláta
köret
- főtt rizs
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
A combokat lemosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd egy tepsibe fektetem. Kevés olajat öntök alá, sózom, borsozom, majd 185-190 fokon pirosra sütöm.
A levest felmelegítem, majd a sült csirkéket belerakva hagyom pár percig rotyogni, amíg kicsit szószosra besűrűsödik.
Tálalásnál a rizst meglocsolom a szósszal, meghintem a dióval, majd a csirkecombbal és a salátával kínálom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Alma,
Cékla,
Cukor,
Csirkehús,
Dió,
Ecet,
Főétel,
Kakukkfű,
Madársaláta,
Ruccola,
Tejföl,
Vöröshagyma
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése