Print Friendly and PDF

2017. július 15., szombat

Sárgabarackos paprikakrém





Grillhúsokhoz, mártogatósnak, sültekhez, vagy csak egy finom pirítós tetejére... pikáns, ízletes és abbahagyhatatlan :)






Hozzávalók : 

- 6-7 db kápia paprika
- 3 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 5-7 db sárgabarack
- 1 hegyes erős paprika, ízlés szerint
- olaj
- vörösborecet
- nádcukor

Elkészítés : 

A hagymákat felszeletelem, a paprikákat kimagozom és felkarikázom, a barackok magját eltávolítom, majd felvágom.
Egy lábosba kevés olajat hevítek, és megpirítom a hagymákat. Rádobom a paprikát, a barackot és közepesen nagy lángon, kevés víz hozzáadásával összepárolom az egészet. Ízesítem egy kevés ecettel, cukorral, és sűrű krémmé turmixolom.





Megjegyzés : Aki szeretné előzőleg sütőben megsütheti a paprikát, lehúzhatja a héját, és csak a paprikahúst használhatja.













Jó étvágyat !

2 megjegyzés:

  1. Felkeltette érdeklődésemet ez a paprikakrém finom lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva !
      Csak ajánlani tudom, mert tényleg finom !

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...