Print Friendly and PDF

2018. február 18., vasárnap

Túrópiskóta





Hozzávalók : 

- 27 dkg liszt
- 25 dkg áttört túró
- 1 csomag sütőpor
- 3 tojás
- 13 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 6 ek. tej
- 1 citrom lereszelt héja

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
A tojásokat a cukrokkal, citromhéjjal és a túróval kikeverem, majd hozzáadom a sütőporos lisztet és a tejet.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokon kb. 20-30 perc alatt aranybarnára sütöm. Tűpróba !
Ha kész, hagyom hűlni, majd porcukorral meghintve, szeletekre vágva kínálom.




Megjegyzés : Az eredeti recept Rupáner-konyha blog oldalán megtalálható.












Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...