2017. február 2., csütörtök
Puncsos pohárdesszert
Nemrég csokis korongot sütöttem, amiből maradtak leeső, maradék részek.
Ennek a felhasználásával készült ez az egyszerű, gyors desszert.
Hozzávalók :
4-6 személyre
- 0,5 l tej
- 1 zacskó főzés nélküli puncspudingpor
- mazsola, ízlés szerint
- rum
- kissé száradt ( 2-3 napos ) süteménymaradék ( vagy babapiskóta )
Elkészítés :
Egy marék mazsolát langyos vízben átmosok, majd lecsöpögtetem. Egy tálba téve meglocsolom annyi rummal, hogy ellepje. Hagyom 10-15 percet.
Egy tálban elkészítem a csomagoláson feltüntetett módon a pudingot.
Tetszőleges pohárba, tálkába tördelem a sütidarabokat, amit meglocsolok a rumos mazsolával, majd 1-2 kanálnyi pudingot csorgatok a tetejére. Rétegezem az alapanyagokat, amíg el nem fogynak.
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése