2017. november 7., kedd
Rántott máj, pirított burgonyával és paradicsom csatnival
Hozzávalók :
- 50-65 dkg csirkemáj
- liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírozáshoz
- 80-85 dkg burgonya
- 1 adag paradicsom csatni
- só, bors
- (olíva)olaj
- petrezselyem
Elkészítés :
A recept szerint elkészítem a csatni, majd hagyom hűlni.
A burgonyát sós vízben héjastól felteszem főni, majd ha kihűlt megtisztított, gerezdekre vágom, és forró serpenyőben pirosra sütöm. Sózom, borsozom, megszórom petrezselyemmel.
A májat a hagyományos módon bepanírozom, majd bő, forró olajban készre sütöm. A pirított burgonyával és a csatnival tálalom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Burgonya,
Csatni,
Főétel,
Liszt,
Máj,
Olaj,
Paradicsom,
Petrezselyem,
Rántott ételek,
Tojás,
Zsemlemorzsa
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése