2019. április 27., szombat
Fehércsokis mascarpone krém
Hozzávalók :
- 3,5 dl tej
- 1 csomag fehércsokis pudingpor
- 125 g fehércsoki
- 5 dkg cukor
- 25 dkg mascarpone
Elkészítés :
Egy lábosban felforralom a 3 dl tejet a cukorral, majd besűrítem a maradék fél deciliter tejben, csomómentesre kikevert pudingporral. Beleszórom a felaprított csokit, majd jól elkeverem, hogy felolvadjon. Egy lapos tányérra kanalazom, majd befedem frissentartó fóliával és hagyom szobahőmérsékleten kihűlni.
A pudingot kézi mixerrel kikeverem a krémsajttal, majd igény szerint felhasználom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Cukor,
Fehér csokoládé,
Mascarpone,
Pudingpor,
Sütikrém,
Tej
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése