Print Friendly and PDF

2016. február 28., vasárnap

Zöldborsóleves, gnocchival




Hozzávalók : 

- 1 kg ( mirelit ) zöldborsó
- 2-3 ek. olaj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- cukor
- 1 doboz ( 500 g ) gnocchi
- kevés liszt

Elkészítés : 

Egy lábosban az olajon megdinsztelem a finomra aprított hagymákat. Ha kész, megszórom kb. 2 ek. liszttel, és világos rántást készítek. Ezt felöntöm vízzel, alaposan elkeverem, Sózom, borsozom, majd beleszórom a zöldborsót, és puhára, készre főzöm. Egy kevés cukrot adok hozzá.
A gnocchit kifőzöm, majd tányérokba szedve, a levessel tálalom.













Jó étvágyat !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...