2014. július 8., kedd
Csokis-kókuszos croissant
Hozzávalók :
- 1 adag expressz croissant tészta ( elkészíthető bolti vagy házilag készített leveles tésztából is )
- 1 tojás a lekenéshez
- 20-25 dkg étcsokoládé
- kevés kókuszreszelék
Elkészítés :
A sütőt előmelegítem.
A tésztát a recept szerint elkészítem, majd a cikkekre vágás után egy fél kocka csokit, vagy 3-5 db. csokipasztillát/cseppet teszek a tészta szélesebbik felére. Feltekerem, majd bélelt tepsibe fektetem a croissant-kat.
30 percet pihentetem, majd 180 fokon kb. 30-40 perc alatt aranybarnára sütöm.
Ha langyosra hűlt, a vízgőzön felolvasztott csokival bevonom, és kókuszreszelékkel szórom meg.
Jó étvágyat !
Címkék:
Cukor,
Élesztő,
Étcsokoládé,
Expressz leveles tészta,
Kelt tészta,
Kókusz,
Liszt,
Tej,
Tejföl,
Tojás,
Vaj/Margarin
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése