2014. július 20., vasárnap
Gazpacho - ahogy én készítem
Kinek lenne kedve a nyári kánikulában a tűzhely mellé állni és aszalódni a forróságban?? Nagy valószínűséggel senkinek. De enni azért ugye mégiscsak kell...
Együnk !
Hideg, hűsítő, gyorsan kész és még a tűzhelyet sem kell bekapcsolni hozzá. Naaaa, meg persze nagyon finom is !
Hát nem ideális?! :)
Hozzávalók :
- 2 db kígyóuborka
- 5-6 db paradicsom
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 2 db paprika ( zöld kaliforniai )
- só, bors
- kevés vörösborecet ( ecet )
Elkészítés :
A hozzávalókat megtisztítom, lemosom, kisebb darabokra vágom, ízlés szerint fűszerezem, majd botmixerrel leturmixolom.
Jól behűtve, sajttal töltött piroggal kínálom.
Megjegyzés : A leves eredeti recept szerint kenyeret is tartalmaz, de én azt kihagytam.
Jó étvágyat !
Címkék:
Ecet,
Fokhagyma,
Leves,
Paprika,
Paradicsom,
Petrezselyem,
Uborka,
Vöröshagyma
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése