2017. szeptember 19., kedd
Mentás őszibarackleves, főzés nélkül
Hozzávalók :
kb. 8-10 főre
- 2 nagy doboz őszibarackkonzerv
- 1 l őszibaracklé ( minél magasabb gyümölcstartalmú )
- ízlés szerint mentás cukor
- 1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
Elkészítés :
A barackot - a konzerv leve nélkül, 2-3 db. kivételével - egy tálba tettem, ráöntöttem a dobozos baracklevet, majd leturmixoltam. Ízlés szerint mentás cukrot adtam hozzá és beleszórtam a pudingport, amivel további 1 percig turmixoltam.
Tálalásig hűtőbe raktam, majd a félretett barackkal és egy kevés mentás cukorral megszórva kínáltam.
Megjegyzés : Aki szeretné, mentás cukor helyett a konzerv cukorszirupot is használhatja.
Ha megfelelőnek ítéljük a leves állagát, elhagyható a pudingpor is.
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése