Print Friendly and PDF

2015. szeptember 5., szombat

Csirkemájas pirog




Hozzávalók : 

- 1 adag pizza tészta
- 50 dkg csirkemáj
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tubus pizzakrém vagy házilag készített pizzakrém
- majoránna
- só, bors
a sütéshez
- olaj

Elkészítés : 

A recept szerint elkészítem a pizza tésztát.
Előmelegítem a sütőt.
A csirkemájat megtisztítom, lemosom, majd lecsöpögtetem. Egy serpenyőbe kevés olajon megpirítom a májat a hagymákkal, majd sóval, borssal, majoránnával ízesítem.
Lisztezett munkafelületen kinyújtom a megkelt pizzatésztát, amiből négyzeteket vágok. A közepükre teszek a pizzakrémből, a csirkemájból, majd a szemközti széleket, enyhe vizezés után összeragasztom.
Egy lábosba olajat hevítek, ebbe sütöm ki a pizzatáskákat. Hűtőrácson hagyom, hogy lecsöpögjön a felesleges olaj.
Madárbegy salátán, édes csiliszósszal, paradicsomgerezdekkel tálalom.




Megjegyzés : Ez az étel elkészíthető sütőben is ( a recept itt olvasható )









Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...