Hozzávalók :
- 1 csomag ( 8-12 lapos, igény szerint ) réteslap
- 1 adag ( vagy maradék ) paprikás csirke
- 1 kis doboz tejföl
- 2-4 ek. olaj
- só, bors
- 1 újhagyma
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
Az elkészített vagy az előző napról megmaradt paprikás csirkéből a húst leszedem a csontról. Negyedét felkockázom, a többit egy kevés szósszal leturmixolom. A krémes részhez adom a csirkekockákat és az apróra vágott hagymát. Ha szükséges, sózom, borsozom.
Gyúródeszkára vagy más munkafelületre kiterítek 2 réteslapot. Megkenem az olajos tejföllel, majd pizzavágóval ( késsel ) hosszában három egyenlő részre vágom.
Sütőpapíros tepsire rakosgatom a háromszögeket, amiknek a tetejét lekenem az olajos tejföllel.
180-190 fokon aranybarnára sütöm.
A ropogós rétestáskát a paprikás csirke szósszal leöntve tálalom.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése