2018. december 18., kedd
Fahéjas koszorú, meggylekvárral
Hozzávalók :
- 1 adag fahéjas linzer
töltelék
- házi meggylekvár
díszítéshez
- 8-10 dkg fehér csoki
Elkészítés :
A hozzávalókat gyors, határozott mozdulatokkal összegyúrom. majd 30-40 percet hűvös helyen pihentetem
Előmelegítem a sütőt.
Lisztezett munkafelületen kinyújtom a tésztát, majd koszorú formával kiszaggatom, úgy, hogy párosával ( egy lukas, egy teljes korong ) összeilleszthető legyen. 180 fokon, sütőpapírral bélelt tepsibe rakva, 8-12 perc alatt készre sütöm.
A kész sütiket a lekvárral összeragasztgatom, majd a tetejét a vízgőzön felolvasztott csokival díszítem.
.
Jó étvágyat !
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése