Print Friendly and PDF

2014. május 22., csütörtök

Jeges tejeskávé




Beköszöntött a nyár.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a reggeli mellé sokkal jobban esik, ha a kávé már nemcsak felélénkít, de egy kicsit le is hűt.
Aki épp nem egy görög tavernában ülve élvezi a kilátást egy pohár frappéval a kezében, vagy az olasz tengerparton hűsöl egy capuccino freddóval az oldalán, az nyugodtan kipróbálhatja ezt a receptet.
Nagyon egyszerű és mégis nagyszerű :)






Elkészítés : 

A lefőzött ( erős ) kávét jégkockatartóba öntöm, lefagyasztom, majd 1-2 kockával a lehűtött tejhez adok







Megjegyzés : Még egyszerűbb és " tisztább " zacskós jégkockakészítőt használni :
















.
Egészségünkre !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...