Hozzávalók :
- 6 dl tej
- 1 zacskó vaníliás pudingpor
- 1 tojássárgája
- 4 ek. cukor
- 1 zacskó vaníliás cukor
- 0,5 dl fehér rum
- 2-3 dl tejszín
Elkészítés :
A pudingport 1 - 1,5 dl tejben a tojássárgájával csomómentesre keverem. a maradék tejet a cukrokkal felforralom, majd a pudingporos tojássárgát állandó keverés mellett hozzáöntöm és besűrítem.
A tűzről lehúzom, majd beleöntöm a rumot és a tejszínt.
Kiváló aranygaluska és más kelt tésztákhoz
Megjegyzés : Ha nem használjuk fel azonnal, akkor fóliával fedjük be és úgy hagyjuk hűlni. A fólia meggátolja, hogy a krém teteje bebőrösödjön.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése