2014. augusztus 3., vasárnap
" Nemzetközi " vacsora
Hozzávalók :
- 1 adag pirog ( a recept itt olvasható )
- 1 adag guacamole ( a recept itt olvasható )
- 1 adag rántott hús
- saláta, csalamádé vagy édes káposztasaláta
Elkészítés :
A pirogot és a rántott húsit forró olajban kisütöm, lecsöpögtetem, majd a behűtött guacamole-val és a salátával tálalom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Avokádó,
Csili,
Csirkehús,
Darált hús,
Élesztő,
Fokhagyma,
Koriander,
Lila hagyma,
Lime,
Liszt,
Mártogatós / Dip,
Olaj,
Oregánó,
Paradicsom,
Pirog,
Rántott ételek,
Sajt,
Tojás,
Vöröshagyma,
Zsemlemorzsa
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése