2014. augusztus 14., csütörtök
Túrógombóc szeder öntettel
Hozzávalók :
- 1 adag túrógombóc ( a recept itt olvasható )
vagy
- 1 zacskó mélyhűtött túrógombóc
- olaj/vaj, zsemlemorzsa
a szeder öntethez
- 15-20 dkg szeder
- 1 nagy ( 320 g. ) doboz tejföl
- méz, ízlés szerint
díszítéshez
- ízlés szerint mentás cukor ( a recept itt olvasható )
Elkészítés :
A túrógombócot a recept alapján elkészítem.
A szeder öntet hozzávalóit összekutterolom, leturmixolom.
Elkészítem a mentás cukrot.
A kész gombócokat meglocsolom az öntettel, majd megszórom egy kevés mentás cukorral.
Jó étvágyat !
Címkék:
Búzadara,
Cukor,
Édes főétel,
Gombóc,
Liszt,
Méz,
Olaj,
Szeder,
Tejföl,
Tojás,
Túró,
Zsemlemorzsa
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése