Print Friendly and PDF

2014. szeptember 26., péntek

Meleg, marhasúsos pitasaláta




Hozzávalók :

- 2-3 pita ( 1-2 napos, szikkadt a legjobb )
- 20-30 dkg marhacomb
- olaj
- só, bors
- mustár
- 2 fej hagyma
- salátalevél ( római -, fejes -, vagy jégsaláta )
- kígyóuborka
- paradicsom
- olívabogyó
- pepperoni paprika

Elkészítés :

A marhahúst felcsíkozom, és egy kevés olajon, a félfőre vágott hagymával megpirítom.  Ízesítem a mustárral, sózom, borsozom, felöntöm egy kevés vízzel, és puhára párolom. Ha közben szükséges, pótolom a vizet.
A pitát felszeletelem, majd 5 - 10 percig a forró sütőbe tolom, hogy ropogósra piruljon.
A zöldségeket felaprítom, a salátát kisebb darabokra tépkedem.
Tálalásnál a salátára halmozom a pita szeleteket, rá a sűrű, mustáros szószos marhahúst, és a zöldségeket.











Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...