Hozzávalók :
a húshoz
- 50 dkg darált hús ( én most marhát és csirkét használtam vegyesen )
- 2 kicsi vagy 1 nagy fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1-2 ek. mustár
- só, bors
- petrezselyem
a " tölteléknek "
- kb. 20 dkg csípős lángolt v. parasztkolbász
Elkészítés :
A hús hozzávalóit kézzel jól összedolgozom, majd hagyom fél órát állni, hogy összeérjenek az ízek.
Előmelegítem a sütőt.
A húsmasszát elfelezem, ahogy a kolbászt is ( hosszába ). A kolbász köré tapasztom a masszát, és egyenletesen ellapogatom, hogy mindenhol befedje.
A sütőlemezre fektetett húst, közepesen forró sütőben készre sütöm.
Jó étvágyat !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése