Print Friendly and PDF

2016. március 4., péntek

Bundáskenyér




Hozzávalók : 

- 2-3 napos, szikkadt, száraz kenyérszeletek
- tojás
- só, bors
- szárított bazsalikom
- petrezselyem
a sütéshez
- olaj

Elkészítés : 

Egy magasfalú serpenyőbe olajat hevítek.
Egy tálba tojásokat ütök, amit fűszerezek, ízesítek, és alaposan elhabarok. Ebbe mártogatom a kenyeret 1-2 pármásodpercre, majd óvatosan a forró olajban aranybarnára sütöm. LEcsöpögtetem a felesleges zsiradékot.
Forró teával kínálom.



Megjegyzés : Az egyik leggyakoribb mód, ahogy bundáskenyeret eszem : még forrón megkenem mustárral és megszórom reszelt sajttal. Érdemes megkóstolni :)










Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...