2016. március 4., péntek
Bundáskenyér
Hozzávalók :
- 2-3 napos, szikkadt, száraz kenyérszeletek
- tojás
- só, bors
- szárított bazsalikom
- petrezselyem
a sütéshez
- olaj
Elkészítés :
Egy magasfalú serpenyőbe olajat hevítek.
Egy tálba tojásokat ütök, amit fűszerezek, ízesítek, és alaposan elhabarok. Ebbe mártogatom a kenyeret 1-2 pármásodpercre, majd óvatosan a forró olajban aranybarnára sütöm. LEcsöpögtetem a felesleges zsiradékot.
Forró teával kínálom.
Megjegyzés : Az egyik leggyakoribb mód, ahogy bundáskenyeret eszem : még forrón megkenem mustárral és megszórom reszelt sajttal. Érdemes megkóstolni :)
Jó étvágyat !
Címkék:
Bazsalikom,
Bundás kenyér,
Kenyér,
Olaj,
Petrezselyem,
Tojás
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése