2016. március 11., péntek
Rigó Jancsi muffin - ahogy én készítem
Hozzávalók :
- 1 adag csokoládés muffin
a habhoz
- 2,5 dl tejszín
- 1-2 ek. jó minőségű kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1-2 ek. porcukor
a bevonáshoz
- 10-15 dkg étcsokoládé
- 1 ek. olaj
Elkészítés :
A muffinokat a recept szerint elkészítem.
A csokihabhoz a tejszínt a cukrokkal félkemény habbá verem. Beleszitálom a kakaóport, majd tovább habosítom, míg kemény nem lesz a krém. Habzsákba töltöm és tetszés szerinti csővel a süti tetejét feldíszítem vele. A hűtőben 15 percet hűtöm, majd bevonom a vízgőzön felolvasztott, olajjal kikevert csokival.
jó étvágyat !
Címkék:
Étcsokoládé,
Kakaópor,
Liszt,
Muffin,
Nádcukor,
Olaj,
Porcukor,
Sütőpor,
Tejszín,
Tojás,
Vaj/Margarin,
Vaníliás cukor
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése