Print Friendly and PDF

2016. március 7., hétfő

Csokoládés muffin




Hozzávalók : 

- 15 dkg liszt
- 1 kk. sütőpor
- 3 tojás
- 12 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg étcsokoládé
- 10 dkg vaj

Elkészítés : 

Előmelegítem a sütőt.
A csokit a vajjal vízgőz felett megolvasztom. A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverem, majd hozzáadom a vajas csokit. A masszához szitálom a sütőporos lisztet és csomómentesre kikeverem. A tésztát muffin formába, kapszlikba kanalazom és 175 fokon kb. 18-25 perc alatt, tűpróba mellett készre sütöm.
Többféle módon díszített, ízesített muffin készülhet.

















Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...