Print Friendly and PDF

2016. április 4., hétfő

Zöldség-carpaccio saláta



Az eredeti carpaccio nyers marhabélszínből készül, hajszálvékonyra szeletelve, parmezánforgáccsal, olívaolajjal, ecettel vagy citrommal meglocsolva, ruccolasalátával.
Mivel nyers húst sosem ennék, de a nyers zöldségeket imádom, elkészítettem húsvéti salátának az én carpaccio-mat.




Hozzávalók : 

- 1 nagyobb fej lilahagyma
- 2-3 nagy paradicsom
- 1 kígyóuborka
- 2-3 szem retek
- 10 dkg vékonyra szeletelt sajt

Elkészítés : 

A zöldségeket megmosom, majd gyalun/reszelőn vékonyra szeletelem.
Egy tálra halmozva tálalom.




Megjegyzés : A saláta tetszés,- és ízlés szerinti idényzöldségekkel, változatosan elkészíthető.
Aki úgy szereti, dressinget is kínálhat mellé.











Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...