2016. május 13., péntek
Kakaós madeleine
Hozzávalók :
18-20 darabhoz
- 2 tojás
- 9 dkg nádcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg olvasztott vaj
- 9 dkg liszt
- 1 dkg kakaópor
- 1 kk. sütőpor
- 1 ek. rum
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
A tojásokat a cukrokkal kihabosítom, majd hozzáadom a sütőporos, kakaós lisztet és a vajat.
A sütőformát 3/4-ig megtöltöm a tésztával, majd 180-190 fokon kb. 8-12 perc alatt készre sütöm. Ha kész, megsütöm a maradék tésztát is.
Porcukorral hintve kínálom.
Címkék:
Édes aprósütemény,
Kakaópor,
Liszt,
Nádcukor,
Rum,
Sütőpor,
Tojás,
Vaj/Margarin,
Vaníliás cukor
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése