2016. május 25., szerda
Epres, banános uzsonnakenyér
Hozzávalók :
- 30 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 15 dkg nádcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 tk. szódabikarbóna
- csipet só
- 1 késhegynyi őrölt fahéj
- 1 kis doboz banán ízű joghurt
- 1,5 dl tej
- 1 banán
- 15-25 dkg eper
Elkészítés :
Előmelegítem a sütőt.
A hozzávalókat a passzírozott banánnal simára keverem, majd hozzáadom a felvágott epret. Egy sütőpapírral bélelt kenyérformába simítom a tésztamasszát.
180 fokon, kb. 25-35 perc alatt készre sütöm.
Ha kihűlt, felszeletelve kínálom.
Jó étvágyat !
Címkék:
Banán,
Eper,
Fahéj,
Joghurt,
Liszt,
Nádcukor,
Sütőpor,
Szódabikarbóna,
Tej,
Uzsonnakenyér,
Vaníliás cukor
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése