Print Friendly and PDF

2016. május 2., hétfő

Kolbászkával töltött kifli



Hozzávalók : 

- 1 adag tejes kifli tészta
- debreceni kolbászkák
a lekenéshez
- 0,5 dl tej

Elkészítés : 

A kifli tésztáját a recept szerint elkészítem, és kelni hagyom.
Előmelegítem a sütőt.
Lisztezett munkafelületen félbeveszem a tésztát, ami egyenként kör alakúra kinyújtok és cikkekre vágok. A szélesebbik felére teszek egy kis darab kolbászt, feltekerem, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakom. A kifliket ezután lekenem tejjel és hagyom langyos helyen 15-20 percig pihenni. Ha az idő lejárt, óvatosan újra lekenem a tetejüket, majd 180 fokon aranybarnára sütöm őket.  










Jó étvágyat !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...